SNACKBAR WILLYS
interieurontwerp


snackbar Willys
Herengracht 44-A
Den Haag

materiaal bamboo, beton, rvs, glas, blank staal, coated foam

Snacken is een snelle manier van eten. Dit heb ik verwerkt in de manier van zitten. De snackbar is voorzien van een grid met krukjes die zorgen voor een snelle en eenvoudige manier van zitten. Bij een lager comfort, kan de doorstroming hoog blijven.
Daarnaast zorgen de over het grid beweegbare tafels ervoor dat er eenvoudig en snel series tafels kunnen worden gevormd, afhankelijk van de grootte van de groep. De gebruiker is zelf in staat de indeling naar behoeven in te vullen.

In een geval van tekort aan tafels, kan het overschot aan krukjes tevens worden gebruikt als tafel. Hierdoor ontstaan er nieuwe eetplekken. Op deze manier is het makkelijk schikken voor de bezoekers, om op een snelle manier plaats te kunnen nemen in de snackbar.

Een kubistisch vormenspel in combinatie met licht zorgt voor een sterkere benadrukking van de ruimte. Daarnaast ontstaat er hierdoor meer een verweving van de ruimte en een minder sterke grens tussen keuken en bezoeker. Hierdoor wordt het gevoel van gastvrijheid en openheid vergroot.