COS AND BEYOND
tijdelijke architectuur

in opdracht van Lisa Galesloot


Een re-branding concpet voor het minimalistische modemerk COS om hun zichtbaarheid te vergroten en de doelgroep te verbreden. Met dit 21-daags project speelt COS in op de clean-eating trend. 21 Dagen lang zullen 21 toonaangevende mensen afkicken van suikers en E-nummers. Dit zal plaats vinden in het tijdelijke lifestyle institute, geplaatst in openbare ruimten in 5 grote wereldsteden, waar de 21 deelnemers zullen verblijven en slapen en waar vollop ruimte is voor interactie met bezoekers om deze lifestyle te promoten en te integreren in het dagelijks leven.

Voor dit concept het ik een tijdelijke woonomgeving ontworpen in de vorm van een installatie. Dit demontabele ontwerp zal hierdoor op meerdere plekken opgebouwd kunnen worden.

De tijdelijke woonomgeving bevat 21 slaapcabines, die met een transparante openbare ruimte verweven zijn. Om de interactie tussen de tijdelijke bewoners en het publiek te vergroten, beweegt het publiek zich om, over en onder de slaapvolumes. De openheid van het architectonische landschap zorgt voor een grote ruimte om te ontmoeten en te delen.